Ram plet med din markedsføring

Medierådgivning

Ram plet med din markedsføring

Hos Nordiske Medier er der et væld af muligheder for at få dit budskab ud til modtagerne – både gennem online- og printannoncering. Med en lang række platforme, der henvender sig til en bred vifte af læsere, tilbyder vi dig en unik mulighed for at give et større medietryk.

For at sikre at du får den bedst mulige mediedækning, tilbyder vi rådgivning, vejledning og konkret planlægning af din markedsføring inden for et bredt spektrum af annoncemuligheder.

Læs mere om alle vores produkter i Nordiske Mediers medieinformation

Print annoncering

Eksponer din virksomhed i den rette kontekst

Målret din markedsføring og bliv set i den rette kontekst. Nordiske Mediers printudgivelser tuner ind på relevante fokusområder i de respektive brancher. Udnyt muligheden for at synliggøre din virksomhed i specifikke temaer og specielle magasiner. 

Printannoncer har en langtidsvirkende effekt og stor branding værdi, så selvom det er kommet et stigende fokus på online annoncering, bør du ikke overse denne mulighed. Med den rette kombination af de to kanaler mener vi, at man skaber den bedst mulige effekt.

Online annoncering

Gør din virksomhed bemærket på vores digitale platforme

Gennem en lang række forskellige annonceringsmuligheder, tilbyder vi dig chancen for at blive eksponeret for udvalgte målgrupper på vores online medier.

Alle Nordiske Mediers publikationer har sin egen online brancheportal, der ugentligt leverer flotte besøgs- og læsertal. Du sikrer dig dermed større online synlighed gennem vores konkurrencedygtige tilbud.

Advertorial

Fortæl din historie og få den læst af den rette målgruppe

Udnyt en unik mulighed og fortæl potentielle samarbejdspartnere eller nye kunder om historier eller projekter, som belyser kernekompetencerne i jeres organisation.

En advertorial kan skabes i samarbejde med Nordiske Mediers kommercielle tekstforfattere, og kan udarbejdes til alle vores medier – både print og online.

Medlemskab

Brug vores medier som talerør til din branche

Styrk din online tilstedeværelse med et medlemskab og synliggør dine budskaber til vores læsere på mediets hjemmeside og tilknyttede nyhedsbrev. 

Alle medlemmer har virksomhedsprofiler på sitet, som vil styrke synlighed i form af SEO og Link-building til din virksomhed.

Abonnement

Bliv abonnent og hold dig orienteret i din branche

Bliv abonnent og hold dig løbende orienteret om de mest relevante fokusområder i din branche.

Med et abonnement får du tilsendt alle brancheaviser og relaterede specialmagasiner. Derudover vil du også få tilsendt et personligt login, som giver dig fuld adgang til alt indhold på mediets hjemmeside.

Events

Formidl dit budskab via Events

Nordiske Medier afholder løbende events på tværs af vores nicheområder. Vores events tager udgangspunkt i aktuelle emner og stiller skarpt på branchernes fokusområder.

Som samarbejdspartner, sponsor eller deltager ved Nordiske Mediers events kommer I tæt på branchens aktører, herunder beslutningstagere og samarbejdspartnere.

Det kan styrke jeres virksomheds viden, synlighed og netværk i branchen og give ny inspiration til fremtidige projekter.

Indstik

Opnå højere synlighed med et indstik

Få dit trykte brochuremateriale distribueret med en af vores publikationer, og gør din virksomhed bemærket i hele branchen eller udvalgte faggrupper.

Et indstik gør det muligt at ramme modtagere og beslutningstagere i små og mellemstore virksomheder, og giver dig samtidigt høj synlighed hos den læser, der åbner avisen.

Job i Fokus

Nem og hurtig adgang til din fremtidige medarbejder

Med “Job I Fokus” på vores portaler vil din medarbejdersøgning blive synliggjort på den ønskede portals forside og blandt artikler. Dermed når du ud til flere tusinde kvalificerede kandidater, der løbende holder sig opdateret i din branche. 

Derudover vil dit budskab også synliggøres i mediets nyhedsbrev.

SEO & Google Ads

Bliv fundet, når potentielle kunder søger efter det, I tilbyder

En SEO-pakke fra Nordiske Medier, er et supplement til jeres medlemskab, hvor jeres hjemmeside vil blive optimeret ud fra en række parametre.
 

Derudover tilbydes også Google Ads, hvor vi identificerer de primære søgeord og optimerer kampagnen i tæt samarbejde med kunden.

 

Vi tilbyder også tekstforfatning til hjemmesider. Vi er eksperter i at skrive fængende og SEO-venligt indhold indenfor blandt andet blogindlæg, produktbeskrivelser, kategoritekster og linkbuilding.

Projektagenten

Vejen til dit næste bygge- og anlægsprojekt

Projektagenten gør det nemt at finde nye forretningsmuligheder. Gennem vores database får du adgang til det bedste udvalg af bygge- og anlægsprojekter i Danmark. 

Målret din projektovervågning med vores intuitive søgefunktioner, skab overblik over alle byggeriets faser, og find kontaktoplysninger på kunder og samarbejdspartnere med Projektagenten.