SEO-tekster hos Nordiske Medier

Din hjemmeside er den dag i dag et af de vigtigste redskaber for en virksomhed, og teksterne på din hjemmeside er altafgørende for, om potentielle kunder vælger dig til eller fra. Det er dog ikke kun potentielle kunder, der vælger dig fra, hvis teksten på din hjemmeside er mangelfuld – Google gør det også, og det er derfor vigtigt, at disse tekster er optimeret til den komplekse søgemaskine.

 

Få professionel tekstforfatning til SEO-tekster

Hos Nordiske Medier tilbyder vi tekstforfatning i høj kvalitet med fokus på søgemaskineoptimering til alle dele af jeres hjemmeside. En del af søgemaskineoptimering, også kaldet SEO, handler om at udarbejde tekster, så jeres hjemmeside rangerer højere i Googles søgeresultater – og det er her, at vi kommer ind i billedet. Vi skriver professionelle og gode tekster, så jeres hjemmeside og produkter dukker op i potentielle kunders søgeresultater. Det betyder, at SEO-tekster er essentielle for jeres digitale tilstedeværelse og markedsføring, da dårlige tekster er med til, at Googles algoritme ikke favoriserer dem.

En tekst med fokus på SEO er skabt i tæt dialog med jer, så vi kan få jeres egen, unikke stil og toneleje frem. På den måde vil teksten stadig passe til jeres målgruppe, og jeres hjemmeside kan blive eksponeret for mange flere potentielle kunder.

skab mere organisk trafik med tekst

Skab mere organisk trafik med en professionel tekstforfatter

Det at skrive SEO-tekster er ikke bare at skrive tekster med en masse bestemte søgeord – det er langt mere end det. Vi tager højde for alle parametre af SEO, så vi kan gøre teksterne interessante og relevante for kunden. SEO handler ikke kun om at skabe mere eksponering og organisk trafik til jeres hjemmeside – det handler om at tiltrække de helt rette besøgende Vi laver søgeordsanalyser ud fra, hvad jeres målgruppe søger på, og derefter producerer vi tekster ud fra jeres ydelser eller produkter med netop de relevante søgeord.

 

Fra besøgende til betalende kunder

En velskrevet tekst med flydende, let forståeligt og korrekt sprog er altafgørende for at fange opmærksomheden fra de besøgende på jeres hjemmeside, så de får lyst til at læse videre. Vores erfarne tekstforfattere hjælper med at skabe værdi for jeres besøgende gennem relevant indhold til jeres hjemmeside, så I kan skabe flere leads og potentielt få flere betalende kunder. For at skabe en interessant tekst er det ekstremt vigtigt, at den ikke indeholder grammatiske fejl, og vi læser derfor grundigt korrektur på alle tekster, der bliver produceret.

Vores professionelle tekstforfattere tager udgangspunkt i jeres behov

Vi har et stærkt team af dygtige tekstforfattere, der kan forfatte tekster ud fra netop jeres behov. De er specialiseret i at skrive webtekster og hjemmesidetekster i høj kvalitet med målgruppen for øje. Uanset hvor meget tekst der skal skrives eller hvilken branche, I befinder jer inden for, så kan vi levere tekster til jer i høj kvalitet. Vi kombinerer jeres eller jeres virksomheds behov med de rette praksisser inden for SEO, så de skaber mest mulig værdi for jeres kunder – og for Google.

Få jeres tekster lavet hos Nordiske Medier

Vi hjælper jer videre med jeres content marketing. Vi er et mediebureau, der ved lige præcis, hvordan en tekst skal skrues sammen fra første til sidste ord. I får tekster, der er skrevet til lige præcis jer og jeres forretning, der både skaber værdi for jeres potentielle kunder, men også så I får de bedste forudsætninger for, at I kan rangere højt på Google. Hvis du eller din virksomhed skal have skrevet tekster til hele eller dele af din hjemmeside, så tøv ikke med at kontakte os på tlf.: +45 99 35 39 81 eller på E-mail: seo@nordiskemedier.dk