Tekst til sociale medier

Hos Nordiske Medier hjælper vi med at skabe en stærk tilstedeværelse på sociale medier. Vi tilbyder produktion af tekster til alle sociale medier, så vi kan styrke hele den online tilstedeværelse for jeres virksomhed og relationerne mellem jer og jeres kunder.

 

Professionel tekstforfatter til SoMe

Sociale medier er et ekstremt vigtigt og nyttigt redskab til at markedsføre sin virksomhed på. Det giver en mulighed for at kommunikere med kunder på en daglig basis og kan styrke jeres brand samt skabe en ekstra vej ind til jeres hjemmeside – både for nuværende følgere, men også nye publikummer. Vi tilbyder produktion af content i form af tekster til jeres sociale medier, der fanger brugeren, øger jeres konverteringer og formidler jeres identitet. Vi skriver alle former for tekster ud fra de krav og behov, som jeres virksomhed har. På den måde kan vi altid holde jeres målgruppe opdateret på alle de seneste nyheder fra jeres virksomhed.

Hvad kan vi tilbyde?

Kort fortalt kan vi blandt andet:

  • Skabe en ny vej til jeres hjemmeside igennem levende tekster.
  • Skabe værdi for jeres publikum gennem interaktion.
  • Formidle jeres brand og identitet gennem mange typer af indhold.
  • Holde jeres kunder opdateret på nyheder.
  • Opbygge en bedre relation mellem jeres virksomhed og jeres kunder.

Vi bruger lang tid på at sætte os grundigt ind i jeres virksomhed og det sprog, som i bruger. Det betyder, at vi kan skrive på en måde, der matcher jeres virksomhed og harmonerer med jeres brand. Vi hjælper med at skabe værdi for jeres målgruppe og fremvise budskaber, der fremstår klare og tydelige.

Fælles for alle teksterne er, at de er skrevet i tæt dialog med jer. Sammen skaber vi en strategi over: 

  • Hvad formålet er med teksterne?
  • Hvilken målgruppe skrives der til?
  • Hvor mange tekster skal der skrives?

Kontakt os for at høre mere

Igennem hele processen har I fuld kontrol over vores arbejde. Det betyder, at i altid kan komme med kommentarer, tilføjelser eller ændringer til indholdet, så vi sammen kan skabe det bedste resultat både før, under og efter udgivelsen af teksterne. 

 

Lyder det som noget for jeres virksomhed? Tøv ikke med at kontakte os for en uforpligtende samtale.