Nordiske Medier

news to use - in business

Om Nordiske Medier

Nordiske Medier er Skandinaviens største virksomhed inden for fagmedier med flere end 50 faste titler i Danmark, Sverige og Norge – både print og online. Derudover står vi bag udgivelsen af over 100 forskellige specialmagasiner og nyhedsbreve. Altid med skarpt prioriteret indhold til en skarpt defineret og skræddersyet målgruppe.

Vi dækker nordisk erhvervsliv tæt med konstruktive, troværdige og uafhængige nyheder. Nordiske Medier udsender dagligt/ugentligt online nyhedsbreve til flere end 550.000 modtagere og vi har omkring 450.000 læsere på vores printmedier. 

Nordiske Medier er totalt ca. 200 medarbejdere med base i København, Aalborg, Oslo, Stockholm og Helsingborg. Vi har en samlet omsætning på over 200 mio kr. og er en solid virksomhed med en god økonomi.

Redaktionelt er vi ca. 75 journalister og redaktører, der arbejder på tværs af de mange brancher. Vi dækker den løbende nyhedsstrøm, laver dybdegående brancheanalyser, portrætter, artikler m.m. Altid med fokus på at inspirere de virksomhederne, vi skriver om og for. Og altid med fokus på at levere indhold af høj faglig kvalitet til vores læsere, der er faglige eksperter inden for de brancher, de er beskæftiget i.

Salgsmæssigt er vi et tilsvarende stort team af konsulenter, der rådgiver vores kunder i at sammensætte den rette markedsføringspalette via de rette kanaler. Og naturligvis til den rette målgruppe. Vores produkter omfatter printmedier, online medier, events, rådgivning inden for søgemaskineoptimering og sociale medieplatforme. Og endelig har vi et team af tekstforfattere og grafikere, så kan hjælpe vores kunder med at udforme deres bannere, annoncer, native advertising, indstik m.m.

I modsætning til de bredere medier skriver vi om både store og små virksomheder. Og vi har fokus på de overordnede teknologiske, politiske og konjunkturmæssige forhold, der har betydning for erhvervslivet. Samt ikke mindst hvad som sker hos branchens virksomheder, herunder kolleger, kunder og leverandører.

Nordiske Medier er en del af Det Nordjyske Mediehus, der med rødder mere end 250 år tilbage i tiden, er en af de centrale aktører i den danske mediebranche.