Linkbuilding hos Nordiske Medier

Linkbuilding er en ekstrem vigtig del af online marketing, og hos Nordiske Medier er vi eksperter inden for faget. Vi hjælper dig eller din virksomhed med at komme til tops i dine potentielle kunders søgeresultater ved hjælp af linkbuilding, så I får en stærkere favorisering i Googles søgemaskine. Linkbuilding er en metode til at skaffe links til en hjemmeside fra andre hjemmesider. Det er en del af SEO (søgemaskineoptimering), da søgemaskiner som Google bruger links til at bestemme relevans og autoritet for en hjemmeside. Jo flere kvalitetslinks en hjemmeside har, desto højere vil den ofte rangere i søgeresultaterne. Linkbuilding kan være en effektiv måde at forbedre placeringen af en hjemmeside i søgeresultaterne, men det er vigtigt at huske, at kvaliteten af links er mere vigtig end mængden. Vi skræddersyr en strategi til lige netop jeres virksomhed, som er baseret på jeres egne ønsker, og vi skaber relevant indhold på baggrund af dette til både eksisterende og nye målgrupper.

 

Få mere organisk trafik med linkbuilding

Din tilstedeværelse på Google er enormt vigtig, når potentielle kunder skal vælge mellem dig eller konkurrenterne, og derfor er det netop vigtigt at prioritere linkbuilding, da det er en af de væsentligste faktorer, når man vil have gode placeringer i søgeresultaterne. Linkbuilding er når man får indgående links til sin egen hjemmeside fra andre hjemmesider. Det svarer i bund og grund til, at man fortæller Google, at ens indhold er relevant, som i sidste ende kan resultere i en højere rangering. Det er en af de væsentligste faktorer, når det kommer til arbejdet med SEO. 

Skab synlighed og trafik med stærke links

Vi skaber relevante links direkte ind til jeres hjemmeside, så I får en naturlig linkprofil. Alle links til jeres hjemmeside skal nemlig være relevante i forhold til det, som I tilbyder, og det skal på samme tid linke fra en troværdig side.

Det er vigtigt at huske, at ikke alle links er lige gode, når det kommer til linkbuilding og SEO. Spam links er links fra lavkvalitets-websites, der ofte er oprettet med det formål at manipulere søgeresultaterne. Disse links har ingen eller meget lidt værdi for brugeren, men kan påvirke søgemaskinernes vurdering af en hjemmesides relevans og autoritet. Derfor er det vigtigt at undgå at få spam links, da det kan have en negativ indvirkning på placeringen i søgeresultaterne. 

Det er også vigtigt at huske, at søgemaskiner som Google har avancerede algoritmer, der er i stand til at genkende spam links, og de vil ofte straffe hjemmesider, der har et højt antal af disse links. Derfor er det bedst at fokusere på at skaffe kvalitetslinks fra autoritative og relevante websites i stedet for at forsøge at manipulere søgeresultaterne ved hjælp af spam links. Hos Nordiske Medier bruger vi ekstremt lang tid på at udvælge de helt rigtige, nye links, så du stiller dig i den bedste position i forhold til dine konkurrenter.

Et skarpt hold af tekstforfattere opbygger links og skaber flere konverteringer

Vi har de rigtige kompetencer, når det kommer til at opbygge links og finde linkmuligheder, og vi har dygtige og kompetente tekstforfattere, der producerer linkbuilding artikler ud fra jeres egne behov. På den måde kan vi skabe mere trafik til jeres hjemmeside, der kan afgive positive resultater i jeres konverteringer og omsætning.

Linkbuilding artikler er en metode til at skaffe links til en hjemmeside ved at skrive og publicere artikler på nyhedsplatforme. Linkbuilding artikler kan være en god måde at få eksponering for en hjemmeside og dets indhold, samt at opbygge autoritet og tillid hos brugere og søgemaskiner. Det er vigtigt at huske, at linkbuilding artikler skal være af høj kvalitet og relevante for målgruppen. Artikler, der er fyldt med de føromtalte spam links eller ikke tilføjer nogen værdi, vil ikke være effektive og kan faktisk skade placeringen i søgeresultaterne. Derfor er det vigtigt at planlægge og skrive linkbuilding artikler med omhu for at opnå de ønskede resultater.

Inden vores tekstforfattere producerer artiklerne, foretager vi et grundigt analysearbejde. En af de mange forskellige metoder som vi bruger er at analysere konkurrenters linkprofil. Ved at analysere konkurrenters linkprofil kan vi kortlægge en strategi, der altid er tilladt ifølge Googles retningslinjer, så vi opnår det bedste resultat for jer.

tekstforfatning til linkbuilding

Hvad tilbyder vi?

Hos Nordiske medier tilbyder vi relevante nyhedssites med både en høj URL rating, domain rating og mange besøgende hver måned, som jeres linkbuilding artikler vil blive uploadet på. Da vi har en bred vifte af egne portaler, er det altså ikke nødvendigt at kontakte andre hjemmesider og spørge dem om links til din hjemmeside (outreach). Vi skaber altså mere af den organiske trafik til jeres hjemmeside via vores egne troværdige kilder. 

Selve strategien for linkbuilding bliver skabt i tæt dialog med jer, hvor vi altid tager udgangspunkt i jeres fokus-søgeord, og de generelle ønsker, som I skulle have. Herefter kommer vi med gode anbefalinger, så vi så vidt muligt kan skabe et effektivt samarbejde. I bestemmer selv, hvor mange links i ønsker, og vi skriver inden for alle brancher og kategorier.

Kontakt os

Ønsker du eller din virksomhed at teste linkbuilding, så I forbedrer jeres placering på Google? Hos Nordiske Medier står vi altid klar til at hjælpe. Uanset om du bare skal bruge enkelte links, flere links eller noget helt tredje, så er vi altid klar med hjælp og rådgivning til, hvordan vi kan hjælpe dig eller din virksomhed med at komme til tops i søgeresultaterne via linkbuilding. Vi kan kontaktes på tlf.: +45 99 35 39 81 eller på E-mail: seo@nordiskemedier.dk