Job & Karriere

Nordiske Medier er Nordens største virksomhed inden for fagmedier med flere end 50 faste titler i Danmark, Sverige og Norge – både på print og online. Vi står bag udgivelsen af over 100 forskellige magasiner samt nyhedsbreve, og er i Danmark hjemsted for 32 specialmedier, mens nye løbende skyder frem.

Nordiske Medier er en dynamisk arbejdsplads med mange alsidige faggrupper repræsenteret under samme tag. Vi er midt i en spændende udvikling, hvor vi løbende udvider og udvikler både på den redaktionelle og den kommercielle front med ledige stillinger. 

I Nordiske Medier er vi åbne, ordentlige og modige – og de kerneværdier er udgangspunktet for alt, vi gør. Vi er en flok passionerede ildsjæle med et fælles mål om at informere og oplyse dansk erhvervsliv, om hvad der sker i deres brancher. Vi løfter i flok, underbygger hinandens fagligheder og bidrager sammen til et socialt og humørfuldt arbejdsmiljø – alt imens vi bestræber os efter at leve op til vores tre kerneværdier.

Vi har kontorer i København, Aalborg, Odense, Oslo, Stockholm og Helsingborg.

Bliv en del af et spændende mediehus i fremgang.

Nordiske Medier søger tre journalister til en styrket dækning af byggebranchen – Se opslag

Key Account Manager til Nordiske Medier – København – Se opslag

Opsøgende og relationsskabende Research Manager med flair for data & struktur – København – Se opslag

Studentermedhjælpere, der brænder for research og relationer – København – Se opslag

Studentermedhjælper med talent for salg og kommunikation ved Nordiske Medier – Se opslag

Se vores ledige stillinger her. Du har også mulighed for at oprette en jobagent eller sende en uopfordret ansøgning.

Få et indblik i hverdagen hos Nordiske Medier 

Et nytænkende mediehus

Nordiske Medier er blevet til Nordens største BTB-medievirksomhed via en kombination af høj organisk vækst samt opkøb af andre medievirksomheder.

Vi dækker nordisk erhvervsliv tæt med konstruktive, troværdige og uafhængige nyheder. Altid med fokus på at være relevant, inspirerende og tæt på de brancher vi dækker.