Hjemmesideudvikling hos Nordiske Medier

Hos Nordiske Medier tilbyder vi professionel hjemmesideudvikling af alle hjemmesider til både små og store B2B-virksomheder. Vores medarbejdere tager udgangspunkt i jeres branche samt ønsker til hjemmesiden, så vi i fællesskab kan skabe en professionel og brugervenlig hjemmeside, der skal være med til at skabe værdi for jeres virksomhed.

 

Ønsker din virksomhed en professionel hjemmeside?

Det digitale marked er i udvikling, og det betyder, at de besøgende på diverse hjemmesider og webshops har højere krav og forventninger end nogensinde før. Hos Nordiske Medier hjælper vi jer med at designe en professionel hjemmeside med fokus på brugervenlighed, så jeres potentielle kunder ikke forsvinder fra hjemmesiden på grund af en dårlig brugeroplevelse. Vi sørger samtidig for, at jeres hjemmeside er mobilvenlig, så vi skaber den bedst mulige oplevelse for brugeren uanset om hjemmesiden tilgås via computer eller smartphone. Under udviklingen af jeres nye hjemmeside, vil vi løbende være i kontakt med jer for at sikre, at opsætningen og kommunikationen lever op til jeres ønsker og behov.

Vi har stor erfaring med WordPress hjemmesider, men vi kan også hjælpe med at optimere jeres hjemmeside, hvis I benytter andre CMS-systemer. Det kræver blot en konvertering til WordPress, som vi naturligvis står for.

Vi designer hjemmesider

Fordele ved en professionel hjemmeside

En klar fordel ved en professionel opsætning af jeres hjemmeside er som nævnt øget brugervenlighed. Derudover kan et professionelt udtryk hjælpe med at skabe tillid til din virksomhed, ligesom du kan tiltrække flere kunder, da din online synlighed øges i takt med et mere professionelt website. Hjemmesideudvikling kan samtidig gøre det nemmere for jeres kunder at købe jeres produkter og services, ligesom det forbedrer den online sikkerhed for kunderne. En mere professionel opsætning af jeres hjemmeside er altså en god investering, hvis I ønsker at optimere jeres virksomhed på flere parametre.

 

Se et par eksempler på vores arbejde herunder

Få en højere Google-placering med fokus på SEO

Foruden hjemmesideudvikling kan vi hos Nordiske Medier tilbyde søgemaskineoptimering, også kaldet SEO. Vi har SEO-specialister og en gruppe professionelle tekstforfattere, der er eksperter i at skrive kvalitetsrige og relevante tekster, som er med til at skabe gode placeringer på søgemaskinerne. De nye tekster bliver skrevet i en tone og et sprog, som er tilpasset jeres virksomhed og målgruppe, så vi sikrer en god oplevelse for både jer og jeres kunder. 

Hos Nordiske Medier hjælper vi dig i dit hjemmesideprojekt uanset, om det er en helt ny hjemmeside, eller om det er udvikling at et eksisterende website.

SEO-venlige kategoritekster