SEO-optimering hos Nordiske Medier​

Du har garanteret hørt om begrebet SEO, men hvad står det egentlig for? SEO er en forkortelse for Search Engine Optimization, som på dansk betyder søgemaskineoptimering. Hos Nordiske Medier er vi eksperter i søgemaskineoptimering og tilbyder skræddersyede forløb, der sikrer dig og din virksomhed mere organisk online synlighed, så du har det bedst mulige udgangspunkt for at kunne generere mere trafik til din hjemmeside og dermed mere salg.

 

 

Værdiskabende søgemaskineoptimering

Hos Nordiske Medier tilbyder vi professionel SEO. Vi sikrer, at din virksomhed bliver fundet i Googles søgeresultater, når dine potentielle kunder leder efter produkter og ydelser, som du tilbyder. I takt med, at der søges mere og mere online, skal man som virksomhed nemlig være helt sikker på, at man er til at finde online i de organiske søgeresultater – ellers kan et potentielt salg ryge i konkurrenternes hænder i stedet.

Skræddersyet SEO-analyse

Hos Nordiske Medier tilbyder vi at lave en teknisk analyse af din hjemmeside. Det betyder, at vi laver en samlet vurdering af det tekniske fundament på din hjemmeside. Den vil afsløre om din hjemmeside er ordentligt tilpasset Googles algoritme og Googles søgemaskine. Det vil komme til udtryk på forskellige områder. Er der styr på teknisk SEO såsom interne links, metaindhold og billedstørrelser? Er der duplikeret indhold, den rette mængde samt unikt tekstindhold på siden? Det har vi værktøjerne og kompetencerne til at analysere. Analysen vil give et samlet overblik over alle hjemmesidens udfordringer og vi vil præsentere, hvordan vi har tænkt os at udbedre dem, hvis du indgår et samarbejde med os.

Få lagt den rette SEO strategi

SEO handler om at være opdateret på alle ændringer i algoritmerne. Det kan virke både besværligt og omfattende, at skulle sætte sig ind i alle aspekter af søgemaskineoptimering, og det er derfor, at vi gør det for dig.

Vi har et team af professionelle og kompetente medarbejdere, der holder sig opdateret på alt nyt inden for søgemaskineoptimering, så du ikke behøver at være det. Vores team har lang og bred erfaring og er datanørder, der holder øje med selv de mindste ændringer og udviklinger, som tilpasser deres arbejde dertil. Ved hjælp af værktøjer som blandt andet Google Analytics, Google Tag Manager og Google Search Console tracker alle forhold omkring din hjemmeside. Hvor mange besøgende er der, hvordan er deres adfærd, når de besøger din hjemmeside, og er der den rette mængde call to actions?

Der er mange faktorer, der afgør, om man er succesfuld i de organiske resultater. Vi har de helt fornødne kompetencer og rette SEO værktøjer til at lægge den rette strategi og løfte opgaven om at gøre din virksomhed mere synlig på Google.

Vi tilbyder alle nedenstående elementer:

  • Udarbejdning af relevante søgeord – både primary og secondary søgeord
  • Konkurrentanalyse
  • Off page og on page optimering
  • Teknisk optimering
  • Tekstforfatning
  • Linkbuilding- både intern linkbuilding og ekstern linkbuilding
  • Google Ads
  • SoMe

Eksperter i B2B søgemaskineoptimering

Vi er eksperter i B2B søgemaskineoptimering, fordi vi har unikt kendskab til B2B virksomheder og deres drift, som værende en del af medievirksomheden Nordiske Medier. Hele virksomheden beskæftiger sig med B2B, og derfor er vi eksperter i at tilpasse vores optimering til lige netop dét. Vi har de fornødne kompetencer og indsigt til at kunne ramme en målgruppe, der har rigtig meget viden, med noget kvalitetsindhold, så det tilpasses lige netop din profil og dine B2B kunder.

Men hvad koster SEO så? Det kommer an på dit behov og dine udfordringer. Tøv ikke med at kontakte os til en uforpligtende samtale om dine muligheder.