Tekstforfatning hos Nordiske Medier

Hos Nordiske Medier tilbyder vi professionel tekstforfatning til hjemmesider, så I kan rangere højere i Googles søgeresultater, opnå flere konverteringer og dermed skabe værdi og vækst i jeres virksomhed. Vi tilbyder en vifte af forskellige ydelser, hvor vi har en gruppe professionelle tekstforfattere, der er eksperter i at skrive kvalitetsrigt og fængende indhold, der er velskrevet til specifikke behov og krav. Det betyder, at I får tekster, der er skræddersyet efter lige netop jeres virksomhed.

 

En professionel tekstforfatter med fokus på SEO

Vi hjælper med at producere indhold til jeres hjemmeside, der er effektivt og som tager udgangspunkt i søgemaskineoptimering, også kaldet SEO. Vores tekster tager altid SEO i betragtning, og vi samarbejder tæt med jer for at sikre, at teksterne afspejler jeres stemning, toneleje og rolle som afsender. 

Vi skriver fængende og inspirerende tekster til mange forskellige industrier og har særligt erfaring inden for tekstforfatning til hjemmesider, produktbeskrivelser, kategoritekster og linkbuilding. Teksten har ikke kun til formål at øge den organisk opnåede trafik til jeres hjemmeside – den tager også hensyn til jeres målgruppe for at gøre besøgende til konverterende brugere på den mest effektive måde. På den måde kan der skabes flere leads og potentielt flere betalende kunder. Vi skriver ikke bare tekster for at skrive tekster – vi skaber værdi for jeres kunder. 

For at skrive en interessant og fængende tekst er det også nødvendigt at fokusere på korrektur for at sikre, at teksten er grammatisk fejlfri. Derfor gennemgås teksten nøje inden, den sendes tilbage.

tekstforfatning med fokus på seo

Tekstforfatning til jeres hjemmeside

Skal I bruge en velskrevet tekst til jeres hjemmeside? Og vil I ligge i toppen af søgeresultaterne? Så har I brug for værdiskabende SEO-tekster. Det er enormt ærgerligt at gå glip af potentielle kunder, hvis ens tekster fremstår uprofessionelle eller ufuldendte, og derfor hjælper vi med at udarbejde tekster og content, som skaber mere trafik til jeres hjemmeside. Vores dygtige tekstforfattere producerer højkvalitets tekster, der hjælper med at skabe relevant indhold baseret på de søgeord, som jeres kunder vil bruge til at finde jeres virksomhed online, så I kan rangere højt i søgeresultaterne inden for jeres specifikke branche.

Produktbeskrivelser

Vil I gerne tiltrække flere potentielle kunder til jeres hjemmeside? Så har I brug for informerende og fængede salgstekster og produktbeskrivelser. Vi skriver kvalitetsrige tekster om et bestemt produkt, der vækker interesse og overbeviser kunder om, at det er jeres produkt, som de skal vælge. Vi sørger for korrekt sprog, så det matcher jeres stil og jeres målgruppe, og vi har altid fokus på de små detaljer.

Kategoritekster

Har I brug for hjælp til at skrive kategoritekster til jeres hjemmeside? Vi producerer kategoritekster, så jeres kunder nemt kan navigere rundt på jeres hjemmeside. Vi skriver tekster om alle slags produkter og kategorier inden for både brede og smalle målgrupper. Alle vores kategoritekster er optimeret efter SEO, så I får de bedste forudsætninger for, at I rangerer højt på Google. Med velskrevne kategoritekster kan I pege de besøgende i den rigtige retning – i retning mod et køb.

Linkbuilding

Linkbuilding er ekstremt vigtigt for placering på Google, og vores erfarne tekstforfattere hjælper jeres virksomhed med linkbuilding ud fra udvalgte søgeord, så jeres virksomhed kan få de høje placeringer. Vi skriver artikler, der omhandler produkter eller ydelser, som I sælger, og vi har derefter mulighed for at uploade dem på vores egne nyhedsmedier, der har flere tusinde besøgende hver dag. Hver artikel har links direkte til jeres hjemmeside, så I først og fremmest fortæller Google, at jeres indhold er mere relevant end andres, men I får også flere besøgende og potentielle kunder.

Kontakt os gerne, hvis I har spørgsmål eller ønsker at vide mere om, hvordan vi kan hjælpe netop jer med at skabe kvalitetsrige tekster til hjemmeside eller andre marketingmaterialer. Vi vil gerne understrege, at vi altid stræber efter at levere tekster, der både er velskrevne og SEO-venlige, og vi er dedikerede til at arbejde tæt sammen med jer for at opnå de bedst mulige resultater.