Find din målgruppe

- Vi dækker alle brancher

Byggebranchen

Nordiske Medier dækker alt hvad der sker inden for bygge- og anlægsbranchen. Det har vi gjort de sidste 110 år – og som de eneste med udgivelse af et dagblad til branchen; Licitationen, Byggeriets Dagblad.
Herudover står vi bag Building Supply, Mester Tidende, Entreprenad, arkByg samt en række nichemagasiner, der stiller helt skarpt på udvalgte målgrupper og temaer inden for en sektor i rivende udvikling. I vores medieportefølje inden for byggebranchen kan vores annoncører komme i direkte kontakt med
direktører og nøgleaktører inden for bygge- og anlægsbranchen, ingeniører, arkitekter, entreprenører, bygherrer, håndværkere mf.

Håndværkere

Building Supply Mester Tidende
Licitationen 

Ingeniører

Building Supply Mester Tidende 
Licitationen 

Arkitekter

Licitationen 
arkByg                         

Entreprenører og bygherre

Building Supply     
Licitationen 
Entreprenad  

Anlægsbranchen

Anlæg & Maskiner 
Magasinet Park & Anlæg 

FemernNews                    

EnergyIslandNews                    

LynetteholmNews                    

Bygge- og ejendomsbranchen

Byggeri & Ejendomme
Magasinet Andelsboligen

Industrien

Industrien er en af de største sektorer i det danske erhvervsliv og samtidig en dynamisk sektor, der i de seneste år har oplevet stor fremgang.
Nordiske Medier dækker det hele, på tætteste hold med en lang række af branchens førende medier – specifikt målrettet de forskellige brancher inden for industrien.

Gennem vores danske, svenske og norske medier sætter vi fokus på  fødevareindustrien, metalindustrien , procesindustrien, plastindustrien, træ- og møbelindustrien samt elektronikindustrien. 

Med ikke færre end 18 fagblade og onlineportaler når vi ud til næsten alle nøgleaktører inden for industrien i Danmark, Sverige og Norge.

Metalindustrien

Metal Supply     
Jern & Maskinindustrien 
Verkstäderna 
Underhåll & Driftsäkerhet 
Maskin Fokus 

Fødevareindustrien

Food Supply 
Food Supply Magazine Packmarknaden 

Procesindustri

Fremtidens Automation 
Process Nordic 

Plastindustrien

Plast Forum     
Magasinet Plast 

Træ- og møbelindustrien

Wood Supply 
NNT Woodnet 
Skog Supply 

Elektronikindustri

Electronic Supply

Autobranchen

Nordiske Mediers danske og svenske fagmedier, Motor-magasinet og MotorMagasinet, er hele autobranchens fagblade. Begge uundværlige for alle, der vil helt tæt på hvad der sker i autobranchen.

Vi skriver om alt, hvad der er interessant for værkstederne og forhandlerne, og det er en branche i rivende udvikling i disse år. Stort set alle større forhandlere og værksteder følger dagligt med i vores medier.

Autoværksteder og bilforhandlere 

Motor-magasinet 
MotorMagasinet 

 

 

Transportsektoren

I Danmark står vi bag Transportmagasinet, der bringer fagrelevante nyheder til beslutningstagere i den danske vognmands- og speditionsbranche samt Søfart, der siden 1949 har været journalistisk omdrejningspunkt for hele den maritime branche i Danmark. Søfart bringer nyheder, indsigt og perspektiv om rederier, havne, maritime producenter, havnevirksomheder, speditører samt Søværnet.

Transportnet i Sverige dækker alt, hvad der rører sig i de svenske transport- og logistikindustri. Og med Res Forum og Trafik Forum når vi ligeledes rundt om trafik og rejsebranchen og ikke mindst alle områder inden for offentlig transport i Sverige.

Logistik, spedition, vognmænd

Transportmagasinet     
Transportnet 

SCMNews   
Lastbil Magasinet 

Søfart

Søfart 

Rejsebranchen

Res Forum 

Offentlig transport

Trafik Forum 

Supply Chain Management

I Danmark står vi bag SCMNews, der bringer fagrelevante nyheder til beslutningstagere i den danske industri, der arbejder intensivt med supply chain management samt til de virksomheder, der arbejder med transport og spedition. 

Supply Chain, logistik, spedition

SCMNews

 

 

Forsyningssektoren

I Danmark dækker vi hele forsyningssektoren igennem Magasinet Forsyning – herunder ikke mindst de mange nye projekter, der skaber nyt indenfor branchen.

På Energiområdet har vi endvidere Energy Supply, som har fokus specifikt på varme- og elforsyningen. I Sverige har vi fokus på affaldshåndtering og hele kæden omkring cirkulær økonomi igennem magasinet Recycling, der er nordens førende medie indenfor området.

Forsyning

Magasinet Forsyning

Energi

Energy Supply 

Affaldssortering og Genvinding

Recycling                              

Servicesektoren

Vores fagmedier inden for servicesektoren er rettet mod nøglepersoner og beslutningstagere inden for drift af restauranter, storkøkken og catering. Dermed rammer vi både dagligvarebranchen og foodservice området i Danmark og Sverige.

Samtidig rammer vi området omkring rengøring og facility i Sverige via magasinet Rent. I Danmark rammer vi dette område via specialmedier samt via vores medier på byggeområdet.

Restaurant, Storkøkken, Catering

RS Restauranger & Storkök 
Fast Food Magazine 
Foodservice Forum 

Rengøring, Facility

Rent 

Detailbranchen

I Danmark dækker vi hele detailbranchen igennem print og online mediet RetailNews. I Sverige rammer vi hele detailbranchen med print og online mediet Dagens Handel. Og vi går endnu tættere på dagligvarebranchen igennem det uafhængige medie Fri Köpenskap.

Tilsvarende går vi i Sverige endnu tættere på modebranchen igennem modemagasinet Habit, der er Nordens førende medie indenfor modebranchen.

Dagligvarer & mode

Dagens Handel 
Fri Köpenskap 
Habit 
RetailNews  

 

 

Medicinalbranchen

Nordiske Medier stiller skarpt på medicobranchen med to svenske medier.

MedTech Magazine, der har fokus på det tekniske udstyr, som anvendes indenfor medicinal- og plejesektoren. Life Science Sweden/Kemivärlden rammer til gengæld medicinalbranchen på produktsiden – herunder forskningen indenfor kemi og medico området.

Medicinalindustri og biotech

MedTech Magazine 
Life Science Sweden med Kemivärlden 

 

 

 

Plejesektoren

Nordiske Medier står bag det tværfaglige blad Magasinet Pleje, der går helt tæt på den danske pleje- og sygehussektor. Magasinet Pleje henvender sig til plejehjemsledere, fysioterapeuter, ergoterapeuter, SOSU-assistenter- og hjælpere, sygeplejersker, ældrechefer, køkkenchefer med flere.
I Sverige driver vi endvidere mediet Fokus Hjälpmedel som en del af MedTech Magazine, ligesom vi holder flere messer årligt indenfor hjælpemiddel området i Sverige.

Sygehuse, Plejehjem, Behandlingscentre

Magasinet Pleje
MedTech Magazine

HR & Ledelse​

Nordiske Medier sætter fokus på ledelse, virksomhedsopkøb, økonomi, entreprenørskab m.m. gennem nyhedsportalen Leder IDAG. Leder IDAG henvender sig bredt til alle med interesse for ledelse.

Ledelse og HR

Nordiske Mediers nyhedsside

 

 

Kommuner & Regioner

Kommunefokus henvender sig til alle beslutningstagere i kommuner og regioner samt leverandører og rådgivere hertil. Målsætningen er at dele viden om, hvordan man skaffer fremgang i landets kommuner og regioner, og hvordan leverandører medvirker hertil.

Kommuner & Regioner

Licitationen